Oei: geen goed nieuws voor singles met een barst in hun telefoon

Oei: geen goed nieuws voor singles met een barst in hun telefoon

Vrijgezel en heb je je telefoon op de grond laten kletteren? Je kunt maar beter gauw je scherm laten maken, blijkt.

De andere sekse vindt dit namelijk een ontzettende afknapper tijdens het daten.

iPhone met iPhone
Uit een enquête onder 5500 alleenstaande Amerikanen blijkt dat we aardig veel waarde hechten aan een goed verzorgde mobiel. Met name vrouwen zijn kritisch: de kans op een afknapper groeit met 86 procent als hun date een kapot telefoonscherm heeft. Dit komt waarschijnlijk doordat we mensen automatisch als onverzorgder zien als ze een kapot item met zich meenemen. Ook denken we al gauw dat de ander ‘zijn of haar zaken niet op orde heeft’ als ze rondlopen met een gebarsten toestel. En dat niet alleen: we vinden ‘t ook fijn als onze date hetzelfde merk gebruikt als wij.

Kortom: iPhone-iPhone koppels zijn sneller gemaakt dan iPhone-Android stellen.

Niet teveel posten
Maar er zijn meer minpunten te vinden. Want ook wat betreft social media hebben we onze voorkeuren tijdens het sjansen. De grootste boosdoeners zijn publiekelijk klagen op Facebook (afknapper bij 58 procent van de ondervraagden) en voortdurend op social media actief zijn (ontgoochelt 50 procent).

Series
Maar er zijn ook pluspunten, natuurlijk. Zo vinden singles het bijzonder aantrekkelijk als je dezelfde serie bingewatcht of nog een ouderwets telefoongesprek voert. Ook helemaal níet actief zijn op social media doet het opvallend goed.

TERUG NAAR DE HOMEPAGE.

Bron: Singles in AmericaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *