Dit is waarom jij altijd op die bad guy valt

Dit is waarom jij altijd op die bad guy valt

Val je altijd op die bad guy? Je weet wel, net wat te macho, super zelfverzekerd, maar oh zo sexy. Schrale troost: grote kans dat het komt omdat jij zélf mega aantrekkelijk bent. Hoe zit het?

Type prooi

Wetenschappers kwamen tot de conclusie dat mannen met veel testosteron vaak op de allerknapste vrouwen vallen. Simelweg, omdat dat nou eenmaal biologisch zo bepaald is. Dit type man valt namelijk op vrouwen waarvan ze denken dat ze heel vruchtbaar zijn. Ze hoeven dit natuurlijk niet letterlijk te denken, maar het brein doet dit automatisch. Zo werkt het nou eenmaal. Ben jij in het bezit van heupen die naar verhouding wat breder zijn dan je taille (en daardoor dus een smalle taille)? Dan zou jij zomaar het doelwit kunnen zijn van die zogenoemde bad guy. Dit zien zij namelijk als vruchtbaar én dus hot.

Bad guy herkennen

De ‘knappe’ vrouw is dan wel te herkennen aan haar heuppartij, gelukkig kunnen wij ook de bad guy ook tijdig signaleren. Wat blijkt namelijk: hun ringvinger is vaak langer dan hun wijsvinger. Dit heeft alles te maken met de hormonen die zij in de baarmoeder kregen. Vaak, dus niet altijd. Kleine tip van ons: oordeel de beste man dus niet alleen maar op z’n ringvinger. Wie weet blijkt ‘ie uiteindelijk toch boyfriendmaterial te zijn. Hoe knap jij ook bent…

TERUG NAAR DE HOMEPAGE.

Bron: Beautify.nl

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *