Waarom ‘t niet erg is om te flirten (met een ander) terwijl je een relatie hebt

Waarom ‘t niet erg is om te flirten (met een ander) terwijl je een relatie hebt

Je kunt je wellicht een tikkie schuldig voelen als je  weer eens hebt staan te sjansen terwijl je partner thuis zit. Maar da’s niet nodig, zo zegt de wetenschap.

Flirten met een ander terwijl je een relatie hebt is helemaal niet zo slecht voor je verkering, blijkt.

Goh, wat zit je haar leuk vandaag
En dit is volgens wetenschappers waarom ‘t goed is voor je.

  1. Zo wordt je relatie minder snel saai. En ja, dat is één van de belangrijkste redenen waardoor veel relaties stranden. Dus wil je ‘t een eeuwigheid volhouden met elkaar, dan kan ‘t helemaal geen kwaad om af en toe eens met een andere leukerd te babbelen.
  2. Flirten met een ander zorgt ervoor dat de passie in je relatie blijft. Waarom? Als ‘t goed is voelt de ander een beetje jaloezie. En ja, die jaloezie zorgt er weer voor dat je beter je best gaat doen voor de ander. En dat kan zo af en toe geen kwaad. Daarnaast voel je je trotser dan daarvoor als je ziet dat je liefje nog steeds goed in de markt ligt bij anderen.
  3. Flirten is ook gewoon een manier van gezellig contact – en dat kan heel onschuldig zijn. Het is nou eenmaal een gegeven dat veel mensen dit een manier van praten vinden – en vaak betekent ‘t niets. Dus maak je geen zorgen, zolang je je grenzen weet,  mag je best eens een beetje lol maken met anderen.

TERUG NAAR DE HOMEPAGE.

Bron: Elite DailyGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *