Science says: vrouwen met een gay bestie zijn gelukkiger

Science says: vrouwen met een gay bestie zijn gelukkiger

Als je als meisje dag in dag uit je favoriete gay bestie aan je zijde hebt, dan mag je jezelf een geluksvogel noemen.

Zo zegt ook de wetenschap: vrouwen met een homoseksuele beste vriend zijn gelukkiger. De University of Texas heeft bewezen dat een maatje dat op jongens valt hebben uitstekend is voor je humeur.

Weet je nog
Dit weetje heeft Quest onlangs gepubliceerd in hun tijdschrift. Wat er dan zo leuk aan is – behalve dat je samen kunt gieren om ‘t lachen om niets, hij je altijd goede kledingadviezen geeft en je heerlijk kunt roddelen over iedere man die jullie levensrevue passeert? Hij heeft volgens experts een bijzonder goede, vrolijke invloed op je. Het is de positieve, regenboog-gekleurde, gezellige kers op je taart des levens.

Lekker keten
Hoe dat allemaal zo komt, volgens de wetenschap? Je gay best friend heeft geen bijbedoelingen als hij je adviezen geeft – zoals je vriendinnen dat misschien wel hebben. Hij is wat eerlijker en rechtdoorzee dan je vriendinnen, wat soms juist heel fijn is.Meisjes zijn nou eenmaal snel jaloers op elkaar – om wat dan ook. Jongens en meisjes samen hebben dat helemaal niet. Juist daarom is hij zo perfect: hij gunt je de hele wereld en jij hem ook. Die ene man niets voor jou? Hij vertelt het je prima. Die andere man zó knap en helemaal leuk voor je? Hij begint alvast met ‘m te kletsen voor je.

En niet geheel onbelangrijk: meisjes kunnen aardig wat mekkeren en moeilijk doen soms.

Wel of niet uit, wel of niet nog een wijntje, wel of niet naar die kroeg… Hij niet: hij is altijd in voor wat pret. Wel zo gezellig – toch?

TERUG NAAR DE HOMEPAGE.

Bron: QuestGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *