Op maandag om 10.06 uur voelen we ons het mooist

Op maandag om 10.06 uur voelen we ons het mooist

Je zult het misschien niet gelijk geloven, maar zo ongeveer op dit moment van de dag (maandagochtend om 10.00 uur) voel jij je het knapst.

Uit een poll onder duizend vrouwen van London’s Premier Laser Clinic (via The Daily Mail) blijkt dat we onszelf op dit moment het aantrekkelijkst vinden.

Fit en actief
Maar waarom maandag? The Daily Mail zegt dat 31% van de vrouwen de maandag kiezen omdat dit het begin is van een nieuwe week. En dan trek je je leukste outfit aan, knal je er wat make-up tegenaan en ga je ervoor. Iedereen begint onbewust de week tóch in stijl. 72% van de vrouwen kiest de maandag omdat ze dan ook vaak iets nieuws uitproberen – een gekke accessoire of een kleurige lipgloss. En dat is niet alles. Ook ben je vaak op je werk op dit tijdstip en ben je productief bezig. Hierdoor voel je je gelijk goed. Een stuk beter – en knapper – dan wanneer je met je kater in bed lag dit weekend.

De populairste dag om je op je mooist te voelen na de maandag is de vrijdag. Tja, die is dan wel weer logisch. Ook op die dag doe je nou eenmaal iets meer je best om goed voor de dag te komen.

TERUG NAAR DE HOMEPAGE.

Bron: The Daily Mail



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *