Op zó weinig mensen worden we in ons leven écht verliefd

Op zó weinig mensen worden we in ons leven écht verliefd

Elke week tot over je oren verliefd op een nieuwe vlam? Onzin. Dat kan volgens onderzoekers namelijk helemaal niet.

We worden in ons leven écht hoteldebotel op maar drie mensen.

Ja: drie. En die hebben allemaal andere kwaliteiten. Je eerste liefde is als een sprookje: alles lijkt zo mooi, jullie passen bij elkaar je familie is blij, jullie zijn het perfecte koppel op elk feestje. Totdat je ouder wordt en jullie je realiseren dat er meer is en dat jullie toch anders zijn.

Wellus, nietus
Liefde nummer 2 is wanneer het allemaal echt wat serieuzer wordt. Van de ene op de andere dag ben je smoorverliefd, kun je nergens anders meer aan denken en wil je constant bij diegene zijn. Maar het is vaak een heftige liefdesrelatie: jullie maken veel ruzie, maken het weer goed, gaan uit elkaar, komen weer bij elkaar. Vuur en water, alles ertussenin. Maar jullie weten diep vanbinnen allebei één ding: dit is ‘m niet.

Hallo
Dan liefde nummer drie. Die komt op een moment dat je het helemaal niet verwacht. Opeens is hij daar: diegene die zó goed bij je past, die je compleet maakt, die alle anderen doet verbleken. Tja. Wanneer die nummer 3 zich komt melden, is natuurlijk per persoon verschillend. Helaas weten wetenschappers dáár nog geen antwoord op.

Bron: The Power of IdeasGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *