HEY, YOU

LET’S MEET

&psychologie is een site met de laatste nieuwtjes uit de psychologie. Dingen die je altijd al hebt willen weten en feitjes die je zullen verbazen

Om maar wat te noemen: we ontmoeten elke dag honderden nieuwe mensen. Maar waarom zijn we verliefd op de één – en niet op de ander?

En wist je dat vrouwen een beter geheugen hebben dan mannen?

Ken je het favoriete woord van Nederlanders al? O ja, en na het eten van 42 kersenbonbons ben je dronken. Kortom; genoeg voer voor sterke verhalen.

En die delen wij graag met jullie. Xoxo

__________________________________________________________________

LET’S TALK

Heb je tips of suggesties voor onze site?

Mail naar redactie@enpsychologie.nl en we zullen je zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

_____________________________________________________________________

LET’S GET SOCIAL

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter & Pinterest.

 

_____________________________________________________________________

LET’S INTRODUCE

Deze site is een idee van Tessa Heinhuis (27) uit Amsterdam – klinisch kinderpsycholoog (De Bascule, AMC, Universiteit van Amsterdam), journalist bij o.a. Libelle & wetenschappelijk onderzoeker aan Harvard Medical School, Boston (MA)  en het Massachusetts General Hospital (Department of Psychiatry).

Haar filosofie? Je kunt alleen falen als je het nooit hebt geprobeerd.

CONTENT MANAGER

Ik ben Marie-Elize van Putten (23 jaar) en ik werk als content manager voor &Psychologie. Daarnaast ben ik werkzaam als freelance journalist voor verschillende reismedia (o.a. voor ANWB Media en CitySpotters) én studeer ik Toegepaste Psychologie. Op dit platform komen mijn passies voor schrijven en psychologie/coaching dus perfect samen.

Vanaf deze zomer werk ik voor twee jaar vanuit Austin (Texas), waar ik onder andere een reisgids ga schrijven en fotograferen (Uitgeverij Odyssee). Ook hoop ik daar genoeg content te maken voor het ‘’jongere zusje’’ van deze website: &reizen.

Heb je vragen, suggesties of wil je graag samenwerken, stuur dan gerust een mailtje naar marie@enpsychologie.nl of neem een kijkje op mijn eigen website www.marie-elizevanputten.com

____________________________________________________________________