Van meer sex word je écht niet gelukkiger

Van meer sex word je écht niet gelukkiger

Er is eindeloos onderzoek naar gedaan: het verband tussen vuurwerk in bed en geluksgevoel. Wat blijkt? We worden écht niet gelukkiger van meer sex.

Dit komt mede door de verkeerde causale relatie die regelmatig wordt getrokken.

Blij = meer sex
Zo zijn mensen die vaak heel gelukkig al van zichzelf zijn, meer geneigd om sex te hebben. Daarom is het vaak logisch dat blije mensen meer sex hebben. Ook gezondheid speelt een cruciale rol in het verhaal. Mensen die zich fit voelen voelen zich blijer en hebben ook makkelijker gemeenschap, omdat het lichaam meewerkt.

Kom op schat, we moeten weer
Koppels die meededen in de studie van Carnegie Mellon University die verplicht meer moesten konijnen, werden er niet blijer van. Ze moesten hun aantal seksuele feesten in bed per week verdubbelen. Maar het geluksgevoel bleef uit. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat sex dan meer als een verplichting werd gezien. Sterker nog: er was na drie maanden zelfs een lichte daling in hun blijheid te zien.

Gewoon proberen
De onderzoekers eindigen met een stellige opmerking: denk na het leven van deze resultaten nou niet dat sex niet goed is voor je relatie. Als je het in de juiste manieren toepast, kan het heel voordelig werken voor jullie beiden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *